1999

Tifosi
4.8
HD

Tifosi

1999

Tifosi

Tifozë me histori të ndryshme që mbështesin ekipet e tyre të futbollit italian Inter, Milan, Juventus, Napoli etj.
The General’s Daughter
6.3
HD

The General’s Daughter

Kur vajza e një komandanti të njohur dhe të respektuar vritet, një agjent i fshehtë është i thirrur për të shqyrtuar këtë çështje dhe gjen disa ...
Sleepy Hollow
7.4
HD

Sleepy Hollow

Ikabold Crane dërgoht në Sleepy Hallow për të hetuar vdekjen e 3 personave që besohet se janë vrarë nga “Kaloresi pa koke “.
Stigmata
10
HD

Stigmata

Një grua e re pa besime të forta fetare, fillojn ti ndodhin gjëra të çuditshme dhe të dhunshme, duke ju bërë shenja të plagëve që Jezusi i mori ...
Deuce Bigalow: Male Gigolo
5.7
HD

Deuce Bigalow: Male Gigolo

Një pastrues akuariumesh qëndron në shtëpinë e një zhigoloje, vetëm për tu ngatërruar si një i tillë.. Një ditë ai shkatërron shtëpinë e një ...
The Boondock Saints
7.9
HD

The Boondock Saints

Dy vëllezër nisin të pastrojnë Bostonin nga kriminelët ndërkohë që ndiqen nga një agjent i FBI-së.
Cruel Intentions
6.8
HD

Cruel Intentions

I KESHILLUESHEM PER SHIKUES MBI 16 VJEÇ! Një vëlla dhe një motër të pasur vënë një bast: kush do ta zhvirgjërojë i pari nga të dy vajzën e ...
Girl, Interrupted
7.3
HD

Girl, Interrupted

Bazuar në tregimin e shkrimtares Susanna Kaysen gjatë qëndrimit të saj 18-muajsh në një spital psikiatrik në vitet 1960.
Fight Club
8.8
HD

Fight Club

Një punëtor zyre insomniac kërkon për një mënyrë për të ndryshuar jetën e tij dhe takohet me një prodhues sapuni dhe formojnë një klub për luftra ...
The Green Mile
9
HD

The Green Mile

Jeta e rojeve në burgun e të dënuarve me vdekje ndryshon kur vi një i burgosur i ri me ngjyre, i cili akuzohet për vrasjen e fëmijëve, por ...
The Sixth Sense
8.1
HD

The Sixth Sense

Një djalë i cili komunikon me shpirtrat që nuk e di se ata janë të vdekur kërkon ndihmën e një psikologu për fëmijë.
The Last Subway
10
HD

The Last Subway

Ky film është i shkurtër: Një djalë i ri italian hyn në metro me një mik, dhe afër tyre kalon një grua sa po ka dalur nga banjo “publike” dhe ...
American Pie
7.0

American Pie

Katër djem adoleshentë bëjnë një pakt për të humbur virgjërinë e tyre.
Eyes Wide Shut
10
HD

Eyes Wide Shut

Një doktor në qytetin e Nju Jorkut, i cili është i martuar me një përgjegjëse arti,e shtyn veten në një natë të gjatë e të rrezikshme dhe ...
Toy Story 2
7.9

Toy Story 2

Kur Woody është vjedhur nga një koleksionist lodrash, Buzz dhe miqtë e tij zotohen për ta shpëtuar atë, por Woody gjen idenë e pavdekësisë në një muze.
The Matrix
8.7

The Matrix

Një haker kompjuterash mëson për disa rebelë të mistershëm rreth vërtetësisë së realitetit të tij dhe rolit të tij në luftën kundër kontrolluesve.
The Bone Collector
6.7

The Bone Collector

Denzel Washington luan një rolë sikur një agjentë tetralgjik, ai dhe partnerja e ti duhet ta gjejn një vrasës serik.
Entrapment
5.5

Entrapment

Një agjente e sigurimit është dërguar nga punëdhënësi i saj për të gjetur dhe për të ndihmuar për të kapur një hajdut arti.
American Beauty
8.4

American Beauty

Lester Burnham, një burrë i dëshpëruar në gjysmë të jetës, mundohet ta kthejë jetën mbrapsht duke krijuar një lidhje me shoqen tërheqëse të vajzës.
Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties. We do not host any films, media files (avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod, psp) on our server, so Filma.Co is not responsible for the accuracy, compliance, copyright, legality, decency.If you have any legal issues please contact the appropriate media file owners or host sites.