1993

Schindler’s List
8.9
HD

Schindler’s List

Në Poloni gjatë Luftës së Dytë Botërore, Oskar Schindler gradualisht fillon të shqetësohet për fuqinë punëtore të tij çifute, pasi ...
Sonatine
7.6

Sonatine

1993

Sonatine

Disa jakuza nga Tokio dërgohen në Okinaua për të shuar një luftë mes bandave. Por lufta përshkallëzohet dhe kapot e ...
Hard Target
6.1

Hard Target

Një grua punëson një vagabond si udhërrëfyes nëpër Nju Orlins, në kërkim të babait të saj, që ka humbur. Gjatë ...
Indecent Proposal
5.8

Indecent Proposal

Një grua e martuar bie dakord që të ketë marrëdhënie me një burrë tjetër për 1,000,000 dollarë...
Jurassic Park
8.1

Jurassic Park

Gjatë një turneu në një park kombëtar , një grup shkencëtarësh ballafaqohen me sulmin e Dinosaurve të cilët janë liruar gabimisht ...
Carlito’s Way
7.9

Carlito’s Way

Ish i dënuari Rican është liruar nga burgu, premton që do të qëndroj larg nga droga dhe dhuna pavarësisht nga rrethi i ti ...

Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties. We do not host any films, media files (avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod, psp) on our server, so Filma.Co is not responsible for the accuracy, compliance, copyright, legality, decency.If you have any legal issues please contact the appropriate media file owners or host sites.