1986

No Retreat, No Surrender
5.6
HD

No Retreat, No Surrender

Xhejsoni një fans i Bruce Lee, është rrahur disa herë dhe trajnuar nga fantazma e Lee. Xhejsoni atëherë duhet të përdor aftësitë e fituara ...
Nine 1/2 Weeks
10
HD

Nine 1/2 Weeks

Një grua përfshihet në një aferë të papërcaktuar me një burrë. Ajo di shume pak për jetën e tij, por di vetëm për lojrat seksuale që ata luajnë, ...
The Golden Child
5.9
HD

The Golden Child

Një detektiv privat i specializuar me rastet e fëmijëve të humbur është i ngarkuar me detyrën e gjetjes së një fëmije të veçantë që forcat e ...
Aliens
8.4

Aliens

1986

Aliens

Kur mbajtesit e jetës Ripley është gjetur nga një ekuipazh shpëtimi mbi 50 vjet më vonë, ajo gjen se formuesit e tokës janë në planetin që ata ...
Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties. We do not host any films, media files (avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod, psp) on our server, so Filma.Co is not responsible for the accuracy, compliance, copyright, legality, decency.If you have any legal issues please contact the appropriate media file owners or host sites.