1980

Raging Bull
8.2
HD

Raging Bull

Jeta e një boksieri ku dhuna dhe temperamenti i tij e çojnë në majat e ringut,por edhe i shkatërrojnë jetën jashtë boksit.
The Taming of the Scoundrel
10
HD

The Taming of the Scoundrel

Elia jeton në izolim të shkëlqyer pranë Vogheras. Ai nuk e do qytetin, nuk i pëlqen shoqëria dhe e bezdisin gratë që ai i sheh si prishje të ...
The Shining
10

The Shining

Një familje shkon në një hotel të izoluar në dimër ku një prezencë e keqe shpirti ndikon në dhunë mbi babain, ndërkohë djali i tij sheh ...
Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties. We do not host any films, media files (avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod, psp) on our server, so Filma.Co is not responsible for the accuracy, compliance, copyright, legality, decency.If you have any legal issues please contact the appropriate media file owners or host sites.