1976

The Message
10
HD

The Message

Deri në shekullin VII fiset arabe jetonin të ndara. Pas lindjes së islamit Muhamedit s.a.v.s (Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të) i erdhi ...
In the Realm of the Senses
6.6
HD

In the Realm of the Senses

KUJDES! FILMI KA SKENA TE FORTA EROTIKE! KESHILLOHET PER SHIKUES MBI 18 VJEÇ! Një histori e Sada Abe, një grua lidhja e së cilës me padronin e ...
Network
8.1
HD

Network

Ngjarja fillon në një redaksi të lajmeve ku karakteri Howard Beale (Peter Finch) del në një transmetim të pazakontë ku pretendon se do ta vrasë ...
Taxi Driver
8.3

Taxi Driver

Një veteran i luftës në Vietnam i cili ka mangësi mendore punon natën si shofer taksie në Nju Jork ku imoraliteti e nxit anën e tij të dhunshme ...
Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties. We do not host any films, media files (avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod, psp) on our server, so Filma.Co is not responsible for the accuracy, compliance, copyright, legality, decency.If you have any legal issues please contact the appropriate media file owners or host sites.