1975

Grey Gardens
7.7
HD

Grey Gardens

Në vitin 1973, vëllezërit Albert Maysles dhe David Maysles vendosin për të ndryshuar fokusin e projektit të tyre të fundit nga Jacqueline Kennedy ...
One Flew Over the Cuckoo’s Nest
10

One Flew Over the Cuckoo’s Nest

Pas pranimit të një njeriu në një institucion mendor, një rebel i stuhishëm mbledh pacientët për të marrë përsipër infermierin dhe repartin qendrore.
Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties. We do not host any films, media files (avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod, psp) on our server, so Filma.Co is not responsible for the accuracy, compliance, copyright, legality, decency.If you have any legal issues please contact the appropriate media file owners or host sites.