1974

The Godfather: Part II
10
HD

The Godfather: Part II

Vazhdimi i sagës së familjes Korleone tregon historinë e Vito Korleones kur ka qenë i ri në Nju Jorkun e 1920-ës dhe më pas ndjek Majkëll ...
Watch Out, We’re Mad
7.5
HD

Watch Out, We’re Mad

Pas një barazimi në një garë, dy shoferët fillojnë një garë për të vendosur se cili prej tyre do të marrë çmimin, një makinë rëre. Por, kur një ...
Chinatown
10
HD

Chinatown

Një detektiv privat punësohet për të ekspozuar një kurorëshkelës që e gjen veten të kapur në një rrjetë mashtrimi, korrupsioni dhe vrasje.
Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties. We do not host any films, media files (avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod, psp) on our server, so Filma.Co is not responsible for the accuracy, compliance, copyright, legality, decency.If you have any legal issues please contact the appropriate media file owners or host sites.