1971

Trinity is Still My Name
10
HD

Trinity is Still My Name

Bambino (Vogëlushi) përpiqet t’i mësojë zantin vëllait të tij, Triniti, por përfundojnë duke ndihmuar një familje pionerësh dhe duke ...
The Big Boss
7.1

The Big Boss

Një djalë i ri është betuar qe do bej punën pa dhune me kushëririn e tij kur pa papritmas në një fabrike filloje të zhduken gjërat misterioze…
Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties. We do not host any films, media files (avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod, psp) on our server, so Filma.Co is not responsible for the accuracy, compliance, copyright, legality, decency.If you have any legal issues please contact the appropriate media file owners or host sites.