Fantastiko-Shkencor

Predator 2
6.2
HD

Predator 2

Los Anxhelosi i vitit 1997 gjendet mes një vale të nxehti dhe një vale krimesh, prandaj presioni mbi togerin Majkëll Harrigan për të zgjidhur ...
Cyborg X
4.4
HD

Cyborg X

Pas X-Korp, një tjetër prodhues armatimesh, merret nën kontroll nga një virus Sajber, dhe një grup të mbijetuarish luftojnë për të mbrojtur e ...
The Day
5.2
HD

The Day

Një grup prej 5 personash që bashkëpunojnë për të mbijetuar në një të ardhme post-apokaliptike, zbulojnë një fermë, në duke e sigurtë, por shpejt ...
Paradox
4.6
HD

Paradox

Një grup shkencëtarësh të rinjë po punojnë në një projekt sekret që do ti lejojë ata të udhëtojnë në kohë. Ata e testojnë duke dërguar një prej ...
Automata
6.1
HD

Automata

Për Zhak Vaukan, një agjent sigurimesh i ORC-s, pasi lindin dyshimet që ka manipulime me një robot ai fillon disa hetime. Zbulimet që bën ai, ...
Pandemic
10
HD

Pandemic

Një virus me përqindje epike ka pushtuar planetin. Aty ka më shumë të infektuar se sa të painfektuar dhe njerëzimi po humbet kontrollin e ...
Terminus
5.4
HD

Terminus

Pas një aksidenti pothuajse fatal, David Çamberlejn bën një zbulim të papritur, i cili nuk do përcaktojë vetëm fatin e familjes së tij, por edhe ...
Contagion
6.6
HD

Contagion

Mjekë profesionistë, zyrtarët e qeverisë dhe njerëzit e zakonshëm e gjejnë veten në mes të një epidemie në mbarë botën ndersa CDC punon për të ...
Unbreakable
7.2
HD

Unbreakable

Në orën 15:15, një tren me 118 pasagjerë në bord përplaset me një tren mallrash me 6-të anëtarë të ekuipazhit. Përplasja është e jashtëzakonshme. ...
Flatliners
5.0
HD

Flatliners

Pesë studentë të mjekësisë, të obsesionuar nga ajo që qëndron përtej kufijve të jetës, fillojnë një eksperiment të guximshëm: duke ndaluar zemrat ...
Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties. We do not host any films, media files (avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod, psp) on our server, so Filma.Co is not responsible for the accuracy, compliance, copyright, legality, decency.If you have any legal issues please contact the appropriate media file owners or host sites.