Biografi

Paan Singh Tomar
8.3

Paan Singh Tomar

Historia e Pan Sing Tomar, një atlet Indian, i shpallur shtatë herë kampion në garën me pengesa, i cili, pas tërheqes së tij, kthehet në rebelin ...
The Longshots
5.2
HD

The Longshots

Historia e vërtetë e Jasmine Plummer e cila, në moshën njëmbëdhjetë vjeçare, u bë femra e parë që luante në Pop Warner në turneun e futbollit në ...
Kill the Irishman
7.1

Kill the Irishman

Kjo është historia e vërtetë e Danny Greene, një banditi irlandez që punonte për mafiozët e Cleveland gjatë viteve 1970.
The Lost City of Z
6.3
HD

The Lost City of Z

Një dramë e vërtetë, përqendruar mbi eksploruesin Persival Foset i cili u zhduk në kërkim të një qyteti misterioz në Amazonë në vitet 1920.
The Legend of Ben Hall
6.0

The Legend of Ben Hall

Ben Halli tërhiqet përsëri në jetën endacake me rishfaqjen e mikut të tij të vjetër Xhon Gilbert. Pas riformimit të bandës, ata së shpejti bëhen ...
The Wizard of Lies
0
HD

The Wizard of Lies

Një film biografik për Berni Medof, i cili ngriti firmën piramidale më të madhe të njohur në histori, duke shkaktuar dëme prej 65 bilionë dollarë.
Jobs
10
HD

Jobs

2013

Jobs

Historia e jetës së Stiv Xhobs që nga braktisja e kolegjit dhe triumfi i tij në botën e teknologjisë duke u bërë një nga sipërmarrësit më të ...
Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties. We do not host any films, media files (avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod, psp) on our server, so Filma.Co is not responsible for the accuracy, compliance, copyright, legality, decency.If you have any legal issues please contact the appropriate media file owners or host sites.